Hoogwaardige bodemverbeteraars

Welkom bij Van Iersel Compost!

Wij verwerken groenafval van openbare, particuliere en professionele bronnen tot hoogwaardige compost. Inmiddels beschikken we over vier vestigingen (Biezenmortel, Deurne, Gilze en Ravenstein) en zijn er ca. 30 vakbekwame medewerkers in dienst.

Onze locatie in Biezenmortel is gecertificeerd door de stichting RHP en zijn wij in het bezit van het BRL9335-certificaat voor het gecontroleerd samenstellen en verhandelen van grondproducten. De terreinen zijn ingericht volgens de wettelijke milieueisen en –normen en wij zijn aangesloten bij Belangenvereniging voor Verwerkingsbedrijven van Organische Reststoffen (BVOR). Wij investeren voortdurend in ons productieproces om compost en grondproducten van de best mogelijke kwaliteit te kunnen (blijven) maken.

Het familiebedrijf is in 1961 opgericht en was van oorsprong een loonbedrijf, dat via cultuurtechnische werken en inname van groenafval groot is geworden in de composteringsbranche. Nu is Van Iersel Compost één van Nederlands grootste groenafvalverwerkers en daar zijn we trots op.

Wij zijn uw ervaren, professionele en betrouwbare zakenpartner op het gebied van groenrecycling!

Zorg
voor de Bodem

Bodemanalyses Op basis van een bodemanalyse kunt u een uitgebreid en begrijpelijk bemestingsadvies ontvangen. Er wordt per perceel omschreven welke mineralen...

Inname
groen- afval

Van groenafval naar grondstof! Van Iersel Compost is gespecialiseerd in groenrecycling: wij nemen groenafval in en verwerken dat vervolgens tot compostproducten...